Βάμμα για κυτταρίτιδα και λιποδιάλυση - 50ml

Availability:out of stock 0 item(s)
Κωδικός - SKU:
15,00 €Περιγραφή

Η κυτταρίτιδα

οφείλεται στην εναπόθεση λίπους και νερού ανάμεσα στην επιδερμίδα και στην επόμενη στοιβάδα του δέρματος. Φαίνεται, μάλιστα ότι σε εκείνο το σημείο που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα υπάρχει μειωμένη ελαστικότητα στο συνδετικό ιστό. Η μορφή της κυτταρίτιδας είναι χαρακτηριστική και θυμίζει τον φλοιό πορτοκαλιού πάνω στο δέρμα. Ακόμα, η κακή τοπική αιμάτωση δημιουργεί κυτταρίτιδα και καθιστά το πρόβλημα εμφανή. Οι φυσικές σταγόνες κυτταρίτιδας περιέχουν εκχύλισμα τσουκνίδας και αγριάδας μέσα σε αιθυλική αλκοόλη, ο τρόπος αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός και προσφέρει άμεσα τις ιδιότητες των βοτάνων.
Ειδικότερα, τα φύλλα και τα άνθη της τσουκνίδας έχουν ευεργετικές ιδιότητες. Οι φυσικές σταγόνες με τσουκνίδα φαίνεται να έχουν αντιδιαβητική δράση, διουρητική και γι' αυτό συνίσταται για θεραπείες του ουροποιητικού συστήματος, για την απώλεια βάρους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Ακόμα, το βάμμα με τσουκνίδα, καθαρίζει το αίμα και απομακρύνει τις τοξίνες. Τονώνει τον οργανισμό και δρα παράλληλα σαν ασπίδα προστασίας χάρη στη αντιφλεγμονώδης δράση.
Το βάμμα κυτταρίτιδας επίσης περιέχει συμήδα, διότι καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες. Είναι καλό διουρητικό και αντισηπτικό βοηθώντας στην αποβολή των υγρών και του λίπους. Είναι μια από τις καλύτερες φυσικές πηγές καλίου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια όταν χρειαζόμαστε διούρηση ακόμη και σε περιπτώσεις κατακράτησης υγρών.Επιπλέον, οι φυσικές σταγόνες ιπποφαές και κυνόροδουενισχύουν τον οργανισμό και τον εμπλουτίζουν με βιταμίνη C.